#ZOEodkriva

#ZoeODKRIVA

PODROBNOSTI

NAROČNIK

DATUM

KATEGORIJA

PODROČJA

POVEZAVA

OPIS

Renault ZOE je bil slovenskim kupcem uspešno predstavljen pred dvema letoma. V letu 2017 pa so pri Renaultu predstavili novo različico z dvakratnim dosegom, kar uporabnikom odkriva nove možnosti raziskovanja. Z namenom prikaza teh novih možnosti s podaljšano avtonomijo baterije, smo tri znane slovenske Instagram pare z ZOE poslali na odkrivanje skritih kotičkov Slovenije.

Izbira destinacij pa ni bila prepuščena njim. Pri tej odločitvi smo aktivno vljučevali uporabnike tako na profilih Renault Slovenija, kot tudi na profilih naših popotnikov. Pri tem smo uporabili funkcijo Facebook videa v živo in kot prvi v Sloveniji tekom kampanje uporabili Instagram funkcijo “poll” oziroma glasovanje. Tudi med samim potovanjem so naši influencerji sledilce spraševali, kam želijo, da se odpravijo naprej in tako njim prepustili kreiranje zgodbe. Odziv uporabnikov je bil odličen!

To pa ni bilo vse. S pomočjo čudovitih vizualnih materialov, ki so jih pari posneli med potepanji, smo v Facebook Canvas formatu pripravili virtualno igro, v kateri so se lahko naši oboževalci sprehodili skozi vse kotičke Slovenije, ki jih je pomagal odkriti ZOE. Tudi nad igro so bili naši sledilci navdušeni!

S kampanjo smo generirali 5-krat več testnih voženj od pričakovanj in, kar je najpomembnejše, dokazali, da je ZOE več kot zanesljiv partner na vseh poteh in potepanjih.