#RSTEST: Ukroti cesto

PODROBNOSTI

NAROČNIK

DATUM

KATEGORIJA

PODROČJA

POVEZAVA

OPIS

#RSTEST se je vrnil med ljubitelje športnih avtomobilov Renault Sport! Najprej smo sledilce na omrežju Facebook z videoposnetki dražili in jih nagovarjali, da ugibajo, kaj bo naloga letošnjega RSTEST-a. Ko smo razkrili nalogo, da bodo iskali najboljšo slovensko RS cesto s Cliom R.S. Trophy in se med to avanturo posneli, so sledilci dobili različne naloge, s pravilnimi odgovori pa so sodelovali v žrebu, da postanejo eden od štirih udeležencev tokratnega RSTEST-a.

Prva pa sta bila na vrsti Renault Sport ambasadorja, rally voznik Matej Grudnik in snowboarder Tim-Kevin Ravnjak, ki sta najboljšo RS cesto našla v Osilnici. Iz materialov, ki smo jih skupaj z njima posneli tekom iskanja ceste, smo pripravili adrenalinski promocijski video, nad katerim so bili uporabniki navdušeni! Sledilo je iskanje najboljše slovenske RS ceste s strani naših izžrebancev, iz njihovih posnetkov tekom iskanja smo pripravili 4 videe, med katerimi smo izbrali dva najboljša, ki sta se odpravila v veliki finale.

Zadnja bitka je potekala na dirkališču Raceland v Krškem. Tekmovalcema je Matej najprej v teoriji in v praksi pokazal, kako se Clia R.S. Trophy kroti še na dirkališču. Nato pa je prišel trenutek odločitve … Tekmovalca sta se sama podala na stezo in poskušala doseči najboljši čas kroga. Potegovala sta se za veliko nagrado – dirkaški dan s Formulo Renault 2.0 na dirkališču Red Bull Ring v Avstriji, kamor se je končni zmagovalec odpravil za vikend. Tudi z obeh teh dogodkov smo pripravili adrenalinske video povzetke, ki so navdušili Renault Sport ljubitelje. Namen kampanje, da podrobneje predstavimo adrenalinskega športnika Clio R.S. Trophy, je bil več kot dosežen.