AYATANA

Ayatana: Vegan Culinary by Mediodrom

PODROBNOSTI

NAROČNIK

DATUM

KATEGORIJA

PODROČJA

POVEZAVA

OPIS

V osrčju idilične gorenjske vasice so se v decembru 2016 odprla vrata novega kulinaričnega centra AYATANA.

AYATANA je nova kulinarična zgodba na slovenskih tleh, ki jo piše ustanoviteljica in ena od treh nosilk mednarodno priznanega certifikata ameriške kulinarične šole Matthew Kenney Culinary Academy pri nas – Aleksandra Grilc Tomažin. Tisti, ki ste že imeli možnost obiskati kulinarični studio, lahko pritrdite, da gre za domačo, prijetno in nadvse dišečo zgodbo. Ta občutek po domačnosti pa smo želeli prenesti tudi na spletno stran.

Pri kreiranju spletne strani smo sledili preprostosti, vendar z vsemi potrebnimi informacijami, da je vsaka uporabniška izkušnja za obiskovalca enostavna in prijetna. Skrbno izbrane besede in fotografije pa so tiste, ki pripovedujejo zgodbo. Dobrodošli v AYATANI!

Vabljeni na virtualni sprehod: http://ayatana.eu/